Ismét az ősz, mert az olyan, hogy jön, ha kell, ha nem. Sőt utána, ha minden igaz, idén még lesz tél is, de ne szaladjunk előre kizárólag a kedélyek borzolása végett.
Szóval jön az ősz és ilyenkor hajlama van az embernek kevesebbet foglalkozni a bringájával, vagy ne adja ég, egyáltalán nem is bringázni, de ez utóbbit csak csendben egymás között mondom.
Pedig a bringák ilyenkor is igénylik a törődést, sőt az esős, hűvös időjárás miatt ilyenkor igényelnék csak igazán az odafigyelést. És bizony ilyenkor kell kicsit jobban odafigyelni a felszerelésre, a kiegészítőkre, azokra a dolgokra, amik nélkül nyáron a langymelegben és napsütésben egész jól elvagyunk és ezért akkor kevés jelentőséget tulajdonítunk nekik.

Nos ebben szeretnénk mi egy kicsit segíteni.

Nagygenerál akció

Mindenek előtt, itt és most meghirdetjük a tavaly ősszel-télen-tavasszal oly’ népszerű nagygenerál akciónk idén is. Tehát idén is él a nagyonnagygenerál akció, egészen visszavonásig.
Ez azt jelenti, hogy mostantól (ma van péntek), a tavasz kezdetéig (állítólag megint egy szombati napra fog esni) 9990Ft ellenében gatyába rázzuk a bringád.

Miért praktikus most, ősszel generáloztatni? Mert, ha nem teszed le a bringát télire, nagyon nem mindegy az alkatrészeknek, hogy már egy fáradtabb, lehasználtabb bringát teszel ki az elemeknek, vagy egy felfrissült, fiatalost. Ha pedig leteszed, egész kellemes tud lenni, ha azon a bizonyos tavaszi szombaton, amikor egyszerre kisüt a nap, kezdenek el rügyezni a fák, lesz tele a levegő virágillattal és mindenki menne bringázni, akkor neked csak elő kell szedned és mehetsz is (ellentétben mindenki mással, aki csak akkor kezd el szabad kapacitással bíró bringaboltot keresni).

LátHatósági akció

Mint említettem volt fentebb, keményen itt az ősz megint és ez igazán biztosan nem a varjak városbaköltözéséből látszik, vagy abból, hogy jeges monszunok cibálják a Szasszont, mert ezek itt, három éghajlat közös játszóterén, hazánkban, nem feltétlen köthetők évszakhoz, hanem abból, hogy egyre korábban sötétedik.
És bizony ilyenkor felmerül a látni és látszani kérdésköre úgy bennünk, mint épségben hazaérni vágyókban, mint a közlekedési szabályokat betartani igyekvő hatóságokban.
Mi kell tehát röviden ahhoz, hogy úgy a biztonságérzetünknek, mind a hatályos KRESZ-nek megfeleljünk?
Csengő, lámpa előre és hátra, két darab borostyán színű (jelentsen ez akármit) fényvisszaverő az első kerékre, vagy a külsőn reflexcsík és fényvisszaverő előre, valamint hátra, ahol az előbbi fehér, utóbbi pedig piros, de nem háromszög alakú.
Nyilván egy csomó minden másba is bele lehet kötni, mert kell még fék, meg városon kívül kukásmellény, meg millió dolog, de az itt említett alap szettet tényleg érdemes beszerezni. Pláne akciósan!

Most ugyanis a képen is látható alap szett (a felső kép)  2000Ft.
Ha 5000Ft felett vásárolsz, akkor 1000Ft.
De akár ajándékba is megkaphatod a nagyonnagygenerál mellé, vagy 10000Ft feletti vásárlás esetén.

Ez az akció egyben értelmezendő a nagyonnagygenerállal, tehát addig él, amíg az is.

2 Comments

 1. Gábor szerint:

  Sziasztok!
  Ez
  még a tavalyi akció, vagy most aktuális?

  • Gál Attila szerint:

   Szia! Elnézést, hogy csak most, de nem nagyon szoktunk itt megkeresést kapni, elveszett. Az őszi akciónk újra élni fog október elsejétől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.