Kapcsolat

Természetesen a legcélravezetőbb a személyes kontaktus, de tudjuk, hogy ez nem minden esetben a legegyszerűbb megoldás, ezért amilyen formában csak lehet próbálunk elérhetőek lenni. Legyen az akár a Facebook, vagy e-mail, telefon, vagy komment, próbálunk a lehető leggyorsabban megválaszolni minden felmerülő kérdést.

Amennyiben személyesen jönnétek, ezt hétköznap 10 (télen 12) órától 19 óráig tudjátok megtenni, szombaton pedig szintén 10-től (télen 12-től) 15 óráig tudjátok megtenni (legalábbis mi akkor vagyunk nyitva).

Elérhetőségeink

 

Írj nekünk

Ha jönnél hozzánk, de nem tudod hogyan:

Nyilván első körben ajánlanánk, hogy kerékpárral gyertek, de ha ez valamiért nem megoldható, akkor természetesen jól megközelíthetőek vagyunk tömegközlekedéssel is.
A Rákóczi tér közelsége miatt jöhettek négyes metróval, vagy “négyeshatos” villamossal, ahonnan öt perc kényelmes sétára vagyunk.
Ha a hátatok mögött van a metrólejárat, a szemben veletek, a körút túloldalán lévő épület két felén lévő két kis utca egyaránt bevezet titeket a Guttenberg térre. Ha ez megvan, a (játszó)tér túlfelén baloldalt a sarokban ér véget a Bródy Sándor utca (és kezdődik a Mária, de ez most lényegtelen). Innen még öt méter séta a boltunk.
Amennyiben elkerülhetetlen, hogy autóval gyertek, fel kell készülni, hogy a bejutás az egyirányú utcák végeláthatatlan csigavonala miatt igen trükkös. A legegyszerűbb a Rákóczi útról jobbra lekanyarodni a Szentkirályi, vagy a Vas utca felé és onnan balra a Bródy Sándorra. Természetesen a körút felől is lehet támadni, de onnan a Rákóczi tér-Bacsó Béla-Bérkocsis-Rökk Szilárd-Krúdy Gyula-Horánszky-Bródy túra tartogathat nem várt kalandokat. Ebben az esetben praktikus a Rákóczi, vagy a Guttenberg téren parkolni és sétálni egy keveset. A parkolás természetesen fizetős, este nyolcig, amit mobillal a 3081-es kódon tudtok megtenni.