Így készült a bolt

2015 február másodikán átvettük a kulcsokat

az egész úgy kezdődött, hogy csinálunk egy tisztasági festést, amiből tulajdonképpen hat hét tömény meló lett.
Előbb kibeleztük az egészet, mert kiderült, az elektromos hálózatot is cserélnünk kell, aztán jött a glettelés, a csiszolás, a festés, majd az elektromosság visszakötése.

2015 január 15-én megkezdődött a felújítás

Az, hogy szinte mindenhol tégláig bontottunk vissza mindent, rengeteg plusz, előre nem várt munkát jelentett, de így lehetőségünk nyílt sokkal inkább a saját képünkre alakítani a boltot és kialakítani egy olyan hangulatot, légkört, amiben jól érzi magát az ember (ezen sokat dob a bolt szerencsés szellőzése, ami miatt a legnagyobb nyári kánikulában sincs huszonnyolc foknál melegebb).

2015 március 16-án megnyitottunk

Nagyon sok dolog nem volt még készen a háttérben és itt-ott még látható helyeken is, de végül is két csúszással, egy fergeteges nyitóbuli után megnyitottuk a boltot. Természetesen mindig van mit csinálni, csinosítani, sok tervünk van, hogy miként lehetne még otthonosabb vagy még különlegesebb hely a boltunk. Egy része a közeljövőben valósul meg, mások pedig a távlat.

Köszönjük!

Nem hangsúlyozhatjuk eléggé, hogy mindez lehetetlen lett volna a családunk és a barátaink önzetlen segítsége és szeretteink végtelen türelme nélkül. Nagyon sok embernek munkája, tudása és a szabadideje van abban, hogy végül, ha kis csúszással is, de elkészültünk és ezért nem tudunk elég hálásak lenni.